Naslovna stranicaNačini naručivanjaNovo u ponudiMaketarski savjetiInformacije o našoj tvrtkiKontaktirajte nas
 
MJERILO:
VRSTA ARTIKLA:
PROIZVOĐAČ:
NAZIV - ŠIFRA
 
O NAMA ...


ALPHA on-line hobby shop je retail outlet poduzeća HANICH d.o.o. , Zagreb.
ALPHA on-line hobby shop je pokrenut kao odgovor na izrazito brojne zahtjeve i želje maketara da im se omogući on-line kupovanje širokog asortimana maketa visoke kvalitete i raznovrsnog maketarskog pribora.

Budući da u Hrvatskoj ne postoji niti jedan specijalizirani maketarski hobby shop, te da je izvan većih regionalnih centara maketarima vrlo teško naći trgovinu koja nudi dostatan izbor maketa i pribora, firma HANICH d.o.o. je pokrenula ALPHA on-line hobby shop omogućivši na taj način kupcima, maketarima, zaljubljenicima u ovaj lijep i fascinantan hobby, da na jednom mjestu nađu sve što im je potrebno, od bogatog izbora maketa, raznih vrsta boja i ljepila, alata, literature, pa sve do airbrusha (zračnog kista) vrhunske kvalitete, koji je garancija da će svaka Vaša maketa biti besprijekorno obojana, dajući time maketi onu odlučujuću dozu uvjerljivosti i realističnosti.

HANICH d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, je firma osnovana 1994. godine, i od samog početka se profilirala kao firma specijalizirana za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju maketa, maketarskog pribora, hobby alata i vojno popularne i hobby literature.

Od početka našeg djelovanja trudimo se ponuditi tržištu isključivo asortiman i uslugu provjereno visoke kvalitete, koja u potpunosti zadovoljava moderne standarde u poslovanju.

U proteklih trinaest godina uspješnog poslovanja, od 1994. do danas na tržište Hrvatske smo uvozili i distribuirali širom Hrvatske (snabdjevajući preko stotinu trgovina ) makete najpoznatijih svjetskih proizvođača, te smo u tom razdoblju po prvi puta našem tržištu predstavili i ponudili makete Tamiya, Hasegawa i Academy , a ujedno smo upotpunjavali naš asortiman uvozeći i distribuirajući makete Revell, Heller i Italeri koje su već godinama tradicionalno prisutne na našem tržištu. Od 2004. godine smo ekskluzivni distributer američke firme BADGER , svjetski poznatog proizvođača airbrusheva vrhunske kvalitete.

Ove godine smo dodatno upotpunili naš sortiman, postavši ekskluzivni distributer vrhunskih maketa Trumpetera, čime je zagarantiran kontinuiran priljev izuzetno interesantnih, raznovrsnih i uzbudljivih noviteta, budući da Trumpeter izbacuje novitete vrlo visokom dinamikom.

Svjetsko tržište u segmentu proizvodnje maketa i ponude raznih popratnih sadržaja je izuzetno dinamično, i mi budno pratimo aktualna zbivanja kako bismo našim kupcima mogli u okviru hrvatskog tržišta uvijek ponuditi nešto novo i uzbudljivo.

Osnovni podaci o nama :

Naziv firme: HANICH d.o.o .
Adresa sjedišta: Balokovićeva 61, 10020 ZAGREB
Matični broj (MB): 00595764
OIB: 46388798687
Račun otvoren kod Zagrebačke banke:
IBAN HR3723600001101506290

Tel.: 091-5666-026
GSM : 091-5666-026
e-mail adresa : hanich@hanich.hr